Little Lady och A. Har. of Roses

DSCN0626Idag blev det balkongväxternas tur att få lite omvårdnad. Numera har jag enbart pelargon för de klarar sig bra från ohyra. Jag har försökt med andra växter på min inglasade balkong, men det har inte lyckats så bra utan jag har fått kasta dem.

De små minipelargonerna Little Lady och Rosette tycker jag är fina med små söta blommor. Övriga är vanliga pelargoner som inte har namn. Förutom doftpelargonen A. Har. of Roses, som jag köpte för ett antal år sedan. Blommorna, som inte har slagit ut ännu, är väldigt oansenliga men i stället har bladen en fin doft.DSCN0630

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.