Odlingsår 2015

Lördag 17 oktober länk Sista spadtagen i år på odlingslotten

Lördag 10 oktober länk Perfekt höstväder för Torpa Odlarförenings städdag

Lördag 3 oktober länk Höstastern har omringat vinbärsbusken

Lördag 26 september länk En härlig höstdag på odlingslotten

Lördag 12 september länk Ny plats för jordgubbarna

Lördag 8 augusti länk Knölarna blommar!

Lördag 1 augusti länk Amandine, gul lök och gourmésallad

Fredag 24 och lördag 25 länk Svarta vinbär spetsat med gin

Söndag 19 juli länk Hann med en del innan regnet kom

Fredag 3 juli se länk Odlargranne med ”gröna fingrar”

Onsdag 2 juli se länk Äntligen sommarväder!

Söndag 28 juni se länk Tomat, squash, grönkål utplanterat

Torsdag 25 juni se länk Fiberduk inte särskilt snyggt

Söndag 21 juni se länk Dahlia = snigelmums?

Torsdag 11 och lördag 13 juni se länk Påfågelslilja och Västeråsgurka

Tisdag 9 juni se länk Dahliorna fick åka spårvagn i ”dramaten”

Söndag 7 juni se länk Namn på växt

Fredag 5 juni se länk Äntligen lite värme

Söndag 31 maj se länk Fynd bland potatisblasten

Söndag 24 maj se länk Morötter och rödbetor dagens sådd

Lördag 23 maj se länk Mums, mums – årets första rabarber

Söndag 17 maj se länk Ensamt på odlingslotten idag

Torsdag 14 maj se länk Idag har jag satt min sista potatis!

Tisdag 5 maj se länk Härligt regnsmatter på balkongfönstren

Lördag 2 och söndag 3 maj se länk Maria under täcket

Fredag 1 maj – se länk Mjölkförpackning – första försöket

Lördag 25 april – se länk Städdag med brasa och korvgrillning 

Lördag 18 april – se länk Kodyngan har kommit

Torsdag 16 april – se länk Planeringsskiss för odlingslotten

Söndag 12 april – se länk Oangenämnt besök i redskapslådan

Tisdag 7 april – se länk Köpt sättpotatis på Kungstorget

Onsdag 1 april – se länk Lyckad träff i odlargrupp på Facebook

Fredag 27 mars – se länk Knölar på balkongen

Söndag 8 mars – en snabbvisit på odlingen

Plockade med mig grönkål, som kan bli en god soppa. Lite färska örter är heller inte så dumt – timjan, kryddsalvia, curryört – om det nu finns någon smak kvar.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.