Hann med en del innan regnet kom

IMG_0267Enligt väderleksrapporten skulle det bli regn på eftermiddagen idag. Tänkte i alla fall hinna med att rensa lite ogräs, luckra och plocka av röda vinbär. Mycket svarta moln tornade upp sig, men så kom solen och jag passade på att fika. Jag hade tur för precis när jag var klar kom det en häftig skur, men den gick fort över och då passade jag på att ta upp potatis, lök och sallad.

Rapporten stämde för precis när jag gick av spårvagnen hemma kom regnet. Det behövs för det var väldigt torrt, men jag chansade och brydde mig inte om att vattna.

De fina luktärterna på bilden fick jag av en odlargranne, som alltid har mycket luktärter. Själv har jag inga, för tidigare år jag har inte lyckats så bra med luktärter så nu får det vara.

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling, Torpa-Odlarförening och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.