Svarta vinbär spetsat med gin

DSCN0639Eftersom regnet var i antågande skyndade jag mig att plocka av de svarta vinbären igår. Jag har bara en buske, som är ett par år gammal, så den ger inte så mycket bär. Det räckte i alla fall till några burkar marmelad. Läste för ett tag sedan att någon smaksatt marmeladen med gin och eftersom  jag hade en skvätt stående tänkte jag varför inte pröva. Hur det smakar vet jag inte än, för marmeladen har inte kallnat, så det blir inget smakprov förrän i morgon.

Lite hallon kunde jag också plocka av från några grenar som ”vandrat” in från grannen. Ibland är det inte så dumt när det ”kommer oväntat besök”. Det blev åtminstone en skål till efterrätt.

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling, Torpa-Odlarförening och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.