Amandine, gul lök och gourmésallad

IMG_0271Efter allt regnande under veckan, då jag inte kunnat vara på odlingen, blev det en skön dag med lite moln och en hel del sol. Plockade bland annat nässlor som får ”gotta” till sig i vatten ett tag och som jag sedan skall gödsla med. Fler hallon hade mognat, men tyvärr var de blöta och mosade sig när jag tog i dem, antagligen för att det regnat så mycket. Det blev i alla fall några deciliter som var okey.

Tog med mig potatis, lök och sallad hem. Amandine har jag inte odlat tidigare, men den ser fin ut. Jag har hört att det är en god potatis som inte drabbas så lätt av sjukdomar, vilket förstås är positivt.

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling, Torpa-Odlarförening och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.