Sen i starten i år igen

Odlingssäsongen började som vanligt med städdag på området lördagen den 21 april. 

Jag har varit där ett par gånger efter det, men inte fått så mycket gjort. Det har mest varit att ta bort vissna perenner och gräva upp höstaster som spridit sig till platser där jag inte vill ha dem.

Någon planeringsskiss, som jag brukar göra för att komma ihåg var jag har haft olika växter, har jag inte gjort ännu. Jag har i alla fall tagit fram förra årets skiss och börjat fundera hur jag skall ha det i år.

Rabarbern har nästan invaderats av maskrosor, som jag i och för sig tycker är fina, men det gäller förstås att ta bort dem innan det blir dunbollar.

På lördag är det ingen idé att försöka ta sig till Torpa för då är det Göteborgsvarvet, vilket påverkar hela stadens spårvagns- och busstrafik. Men söndag måste jag dit, så jag kommer igång med odlandet. 

 

 

SparaSpara

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling, Torpa-Odlarförening och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.