Torpa i vinterskrud

I tisdags 13/3 var det årsmöte i vår odlarförening. Mötet hölls i en lokal i närheten av odlingslotterna, så då tänkte jag passa på att gå förbi och ta en titt på området. Men, men det ångrade jag, för gångvägen ner till odlingen var väldigt snöig och isig. Vissa bitar fick jag hålla mig i staketet för att inte halka omkull.

Det blev i alla fall ett par foton över odlingarna och som synes lär det väl dröja ett tag innan vårbruket kommer igång. Till dess får jag planera och skissa på hur jag skall ha det den här säsongen. 

Nu ser jag fram emot lördagen den 21 april, då vi träffas på vårens städdag för att göra i ordning på området. När vi jobbat klart brukar vi samlas runt brasan och grillen för trevlig samvaro med odlarvännerna.

Det här inlägget postades i Aktiviteter, blogginlägg, Odling, Torpa-Odlarförening och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.