GOTT NYTT ÅR!

29 december får tre år sedan startade jag min blogg. Jag har nu tittat på Mitt första blogginlägg och vad jag skrivit under de här åren. I det första inlägget skrev jag lite om mig själv och vad jag tänkte skriva om, d v s släktforskning, min odlingslott och lite andra aktiviteter.

 

Stella och Gösta promenerar på Kungsgatan i Göteborg

Jag kan konstatera att jag inte varit så flitig att skriva som jag då tänkte. Men under menyn Min släktforskning har det blivit  en del inlägg allt eftersom jag scannat foton och forskat fram uppgifter.

I min släktforskning har jag följt min mamma Stella och pappa Göstas släktträd. Senast skrev jag om min farmor under rubriken Två starka kvinnor del 1 och håller nu på med del 2, som handlar  om min mormorsmor. Klicka här för att läsa mer.

 

 


På sommarhalvåret
har jag fotograferat och skrivit om min odlingslott under menyn Min odlingslott.

Torpa Odlarförening 2016

Torpa Odlarförening 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dess emellan har jag under menyn Aktiviteter skrivit om en del annat jag gjort. Det har således blivit en del inlägg under de här tre åren och nu ser jag fram emot 2018 med mer släktforskning, odling och annat att skriva om.

Vernissage Hungerkravallerna 1917 Landsarkivet Göteborg

Ett GOTT NYTT ÅR önskar jag mina läsare!

GP Fyrverkeri

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Det här inlägget postades i blogginlägg, Om-Birgitta och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.