Höstastern har omringat vinbärsbusken

IMG_0351I juni när jag rensade runt vinbärsbuskarna fanns där några växter som inte såg ut som ogräs, så jag lät dem stå kvar. Tyckte det var intressant att se vad det skulle bli för något. Nu vet jag! Höstaster med ganska ljusa blå blommor. De är lika höga som busken, så det ser ganska lustigt ut där de står mellan de nu kala svartavinbärsgrenarna. De har varit fina men börjar nu blomma ut, så det är väl dags att dra upp dem. IMG_0354I ena kanten på örtlandet har det också kommit upp ett bestånd, men de får vara kvar för där står de ganska bra. Antar att det ”poppar” upp nya nästa år.

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling, Torpa-Odlarförening och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.