Odlargranne med ”gröna fingrar”

Sallad från min granne

Sallad från min granne

Lite väl varmt för att jobba på odlingen, men jag åkte dit framåt eftermiddagen för att vattna. Ogräset får vara tills vidare. Förutom att vattna blev det därför prat med grannarna,  som inte heller orkade göra så mycket annat än gå runt med slangen. Min närmsta granne är verkligen en duktig odlare och hos honom växer det så ”knakar”, men så är han också där ett par gånger om dagen och pysslar om odlingarna.

Han delar generöst med sig av sina grönsaker och den här gången fick jag jättefin sallad av honom. Hos mig har det inte alls kommit lika långt, men det kanske tar sig nu med värme och vatten.

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling, Torpa-Odlarförening och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.