Dahliorna fick åka spårvagn i ”dramaten”

IMG_0245Nu när vädret är varmare var det dags att flytta dahliorna från min inglasade balkong till odlingslotten. Eftersom de hunnit bli ca 75 cm skulle de lätt kunna brytas av under transporten. Knölarna var planterade i två stora plastkrukor, som jag ställde i plastkassar. Dessa placerade jag sedan i ”dramaten”. Nu gick det lätt att dra iväg dem till spårvagnen.

Jag tror inte de gillade spårvagnsresan för de slokade en del när jag kom fram. Men nu är de planterade, stöttade med bambukäppar och ordentligt vattnade, så jag hoppas de tar sig.

IMG_0251Jag har också satt fiberduk omkring dem ifall det skulle bli kyligare nätter.

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.