Påfågelslilja och Västeråsgurka

IMG_0166Påfågelsliljans knölar har vuxit upp ca 30 cm i kruka på balkongen, så nu har jag planterat ut dem i samma rabatt som dahliorna. Jag har inte haft någon sådan tidigare, så jag hoppas den skall trivas och blomma för som synes ser den vacker ut på bilden.

Gurkplantorna som jag haft i mjölkkartonger på balkongen är också planterade. Jag har satt petflaskor som skydd för sniglar samt spänt ett plasttält över dem. Det gjorde jag förra året och där trivdes de bra. Det blev 11 kg på ca fem plantor. Fast det var förstås en väldigt bra sommar! HPIM1221

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling, Torpa-Odlarförening och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.