Släktforskning i Östergötland

Jag har gått med i en ny släktforskargrupp på Fb ”Släktforskning i Östergötland”, eftersom min farfar Gustaf Krantz föddes i Ö Eneby 1864, men hamnade i Marstrand där han träffade min farmor. Jag har fått fram en del om förfäderna i Östergötland och har några gamla foton. Bl a detta som ser ut att vara från Frälsningsarmén i Norrköping. Untitled-162Min farfar sittande till vänster.

Jag vet inte så mycket om farfars familj i Norrköping. Farfar dog innan jag föddes och min pappa pratade inte så mycket om släktingarna. Han nämnde att han hade kusiner där när vi var i Norrköping en gång när jag var barn, men vi tog inte kontakt med någon. Lite konstigt tycker jag nu. Man kan ju undra varför?

 

Det här inlägget postades i blogginlägg, Min släkt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Släktforskning i Östergötland

  1. Lasse Ericsson skriver:

    Facebook är stor hjälp i släktforskningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.