Maria under täcket

DSCN0554Både lördag och söndag har varit bra dagar att tillbringa på odlingen. Visserligen lite kyligt i vinden, men solen har tittat fram då och då. Man får även passa på att sitta och njuta av en fika medan man lyssnar på fågelkvittret och inte bara jobba för man hinner nog med det som skall göras ändå.

Jag har i alla fall satt gul lök där jag sedan skall så morötter, men morötterna får vänta tills jorden blir lite varmare. En del potatis, Maria, har också kommit i jorden med fiberduk över. Vet inte om det är nödvändigt, men det blir väl lite varmare under täcket antar jag. Har ett par andra sorter också, som ligger på balkongen och väntar.

DSCN0555Som synes har mina rabarber inte kommit så långt, men det kanske beror på sorten för mina odlargrannars rabarber har kommit mycket längre. Men, den som väntar på något gott . . . .

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.