Härligt regnsmatter på balkongfönstren

DSCN0558En passande dag för att plantera om pelargonerna på balkongen. Det är bra att ha inglasat när det regnar och blåser. Samtidigt som regnet slog mot rutorna kunde jag se hur det ljusnade över öarna borta i väster och njuta av den spirande grönskan nedanför (bor på 11:e våningen).

Men, det var ju nytta jag skulle göra inte stå och drömma om ljusare tider!

Både doftpelargonerna A. Har. of Roses, de vanlig utan namn och minipelargonerna Little Lady, Bicolor, Cherry  och änglapelargonen Velvet Duett fick ny jord. Minipelargonerna köpte jag för flera år sedan på Orust, där det också finns ett pelargonmuseum med massor av gamla sorter. Fantastiskt att se hur många varianter det finns.

Hoppas nu de trivs i den nya jorden, men det skall väl gå bra för de har ju överlevt vintern på balkongen.

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.