Städdag med brasa och korvgrillning

IMG_0203På Torpa Odlarförening var det städdag på området idag. Trots att det regnade var uppslutningen god. Vi var över 50 personer som gjorde iordning gångarna, samlade ihop skräp som skulle eldas upp samt grävde och snyggade till de allmänna rabatterna. Själv fick jag som uppgift att städa och göra ordning i förrådet, där spadar, krattor, släggor, verktyg m.m. lagts in huller om buller.

IMG_0207

Alla jobbade på i regnet, men lagom till korvgrillningen tittade solen fram. Korv med bröd smakade bra och det blev en gemytlig samvaro med odlarkompisarna. Det har tillkommit en hel del nya och det finns fortfarande kö till lotterna. Åldersspannet är brett och det är roligt att både barn, unga och gamla kan ha trevligt tillsammans.

IMG_0210

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.