Planeringsskiss för odlingslotten

Planering odlingsår 2015Idag blev jag äntligen klar med skissen över hur och vilka grödor jag tänker odla i år. Tittar igenom föregående års skisser och byter plats på det som skall odlas. I stället för sådant som kanske inte blev så lyckat förra året prövar jag något nytt. Jag brukar köpa en del grönsaksplantor, eftersom jag inte har så stor plats hemma att förvara plantor som jag drar upp själv. Även om det blir ett par sorter för att det är roligt. Morötter och rödbetor sår jag förstås direkt. Förra året blev det tyvärr inte så mycket med rödbetorna jag sådde, men jag gör i alla fall ett nytt försök i år.

Kollade också mina pelargonsticklingar idag och fick jag se att rötterna börjat synas IMG_0197igenom de torvbriketter jag stuckit ner dem i. Dags alltså att plantera dem, så nu är det gjort. Återstår att plantera om de tretton pelargoner som överlevt vintern på balkongen. Fast det får bli en annan dag!

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.