Släktforskardagar i Göteborg

5

Jag kommer bl.a. att vara i Föreningen Släktdatas monter på lördag och söndag. Förhoppningsvis även hinna lyssna på några intressanta föredrag. T.ex. kommer Ulf Andersson från Landsarkivet att tala om ”Göteborgs avrättningsplats”. Något som jag inte vet så mycket om, men jag tror jag vet var den låg någonstans. Gunnar Netterfors berättar om en kvinna jag aldrig har hört talas om ”Elin Sundberg, en kvinna före sin tid”.

VÄLKOMNA!

Program Släktforskningens dagar 21 – 22 mars

 

Det här inlägget postades i Aktiviteter, blogginlägg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.