Odlingsplanering

Har tagit fram min pärm där jag satt in mina skisser från tidigare år samt även en del tidningsurklipp, broschyrer, information från Torpa Odlarförening m.m. Funderar nu på  vad jag skall så och plantera i år. Man skall ju helst växelodla och därför är det bra att ha skisserna från tidigare år. Jag har en ganska liten odlingslott och i början köpte jag frön och sådde, men resultatet blev inte alltid så bra. I min lägenhet har jag inte plats att dra upp egna plantor, så jag har köpt förodlade plantor på torget. Där brukar också finnas många olika sorters sättpotatis, så man kan köpa det antal man vill ha och även testa någon ny sort. Sedan groddar jag de i äggkartonger på min balkong innan de sätts i jorden.

Förutom skissen har jag även fotografier, så jag kan se hur resultatet blev. Har lagt in skissen och foton från föregående år under menyn. Odlingsåret 2014

Har förresten funderat på att göra skissen i datorn den här gången. Men kanske är det lättare för hand.

 

Det här inlägget postades i Odling och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.