Avslutning på Torpa

Efter 12 år har jag beslutat att inte fortsätta med min odlingslott nästa år. Jag har funderat fram och tillbaka hur jag skulle göra, för i år har jag tyckt att det varit lite jobbigt att orka med att odla och sköta om lotten. Dessutom tar det nästan en timma att komma dit med spårvagnen tvärs genom stan. Men det har varit många härliga dagar då jag njutit av en fikapaus i solen och inte minst den sociala samvaron med många trevliga odlarvänner.

I lördags var det höststäddag och då passade jag på att röja ur min låda. Det blev en del att slänga och några grejor att ta med hem. Höstgräva sa vår ordförande Mate att jag inte behövde göra. Den som tar över lotten har förstås egna idéer om hur den vill ha det.

Som vanligt serverades grillad korv med bröd och då blev det också tillfälle att prata med vännerna och säga hej då och tack för den här tiden.

Framåt våren kommer det nog att kännas konstigt att inte planera för någon odling, men jag kan förstås göra en liten utflykt dit. Ta en fika, titta på växtligheten, gå runt och prata och kolla när de andra arbetar.

Här på bloggen har jag skrivit och lagt in bilder om mina odlarmödor varje år sedan 2014 under menyn Min odlingslott.

Odlingsår 2014  Odlingsår 2015  Odlingsår 2016

Odlingsår 2017   Odlingsår 2018


Tack alla trevliga odlarvänner i Torpa Odlarförening för den här tiden!

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling, Torpa-Odlarförening och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.