Virusattack och internetkrasch

Så det kan bli! Äntligen börjar förkylningen med snuva och hosta ge med sig. Samtidigt som detta drabbade mig kraschade routern, så att jag tappade kontakten med omvärlden. Som tur är fungerade min gamla iphone via 3G, även om mottagningen är ganska dålig i lägenheten och den fungerar bäst på balkongen.

Jag ringde ComHem och talade med en mycket trevlig och hjälpsam kille på teknisk support. Efter lite tester kom vi fram till att det blivit fel på routern, troligen i samband med en driftsstörning då allt bara slocknade. Detta hände på en torsdag och på tisdagen kom en avisering om att hämta ett paket med en ny router. Snabb service med tanke på att det var lördag-söndag emellan.

Tänk så beroende man är av tekniken och att vara uppkopplad mot omvärlden! Det är nästan skrämmande när man tänker på hur allting – myndigheter, företag och privatpersoner – fungerar tack vare tekniken och vad som kan hända om det blev en stor krasch.

 

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

Det här inlägget postades i blogginlägg och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.