Det är inte bara våren som är sen i starten

Lördag och söndag har jag varit på odlingen och jobbat. Snyggat till bland perennerna och tagit bort det vissna, en hel del ogräs har förstås redan kommit upp. Mycket maskrosor hade brett ut sig överallt. Tycker jag försöker hålla efter dem, men de kommer alltid igen.
Årets planeringsskiss är också klar, så att jag vet på ett ungefär vad jag skall så och plantera. Det brukar bli en del ändringar!

På lördagen hade odlargrannen Mia ordnat så att vi fick besök av ”Stadsgrodd”. En ung tjej, Petra Månsson, åker runt i Göteborg med en skåpbil full av växter, jord och tillbehör, som hon säljer. Jättebra för oss som inte har tillgång till bil. Det är inte så lätt att få med sig växter och jord på spårvagnen, även om man kan ta med en hel del i ”dramaten”. Hemsida Stadsgrodd – finns också på Facebook @stadsgrodd

Lite rabarber att ta med hem till paj blev det förstås.

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling, Torpa-Odlarförening och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.