Plattor på plats mellan skurarna

Grästuvor på gångarna

Grästuvor på gångarna

Härligt med regn för det behövs för växtligheten. Men flera gånger när jag precis kommit igång på odlingen har det börjat dugga och sedan har regnet tagit i mer och mer. Då är det bra att det finns ett förråd, där man kan sitta under tak tills skuren har gått över.

Jag har köpt trädgårdsplattor av plast, som jag lägger ut på de gångar där det varit tuvor av gräs. Sedan tidigare har jag lagt plattor på en del gångar och det har fungerat bra, för när det regnar blir det ganska lerigt. De nya är visserligen inte likadana, men jag tycker inte det gör något att de är olika.

Nåväl, jag kom igång så bra med att skala av tuvorna en liten bit, då regnet tog i så att efter fikapaus under tak var det lika bra att avbryta och åka hem.

Avskalad gång

Avskalad gång

Nästa dag blev det likadant igen, men då hade jag i alla fall hunnit lägga ut några plattor.

Så här blir resultatet

Så här blir resultatet

Tredje gången gillt, tänkte jag, ett par dagar senare. Men, men, men nog upprepade sig proceduren! Fast jag har kommit en bit ”på gång” så att säga. Trägen vinner!

 

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling, Torpa-Odlarförening och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Plattor på plats mellan skurarna

  1. Inger Fernerud skriver:

    Glad midsommar till dig Birgitta önskar Inger granne med Barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.