Lyckad ”träff” i odlargrupp på Facebook

Dwarf Sweet Green

Dwarf Sweet Green

Jag är med i flera odlargrupper på Fb. Igår fick jag se ett inlägg med en fråga om någon ville förbarma sig över sockerärtor på uppdrivning. Av flera skäl, bland annat en förestående resa, kunde personen som frågade inte ha dem kvar, men tyckte det var synd att slänga dem. Jag skrev att jag var intresserad, var jag bor och hur vi skulle få kontakt.

Det visade sig då att vi bor ca 10 minuters gångväg från varandra. Jag travade iväg med ett par plastburkar i en kasse. Ärtskotten flyttades över från krukorna och nu står de i mitt fönster. Hoppas de växer till sig så jag kan plantera dem på min odlingslott.

Tycker det var ett lustigt sammanträffande att vi bor så nära varandra. Man kan tydligen ha glädje av Fb förutom att få goda odlingsråd av kunniga odlare.  Tack Maria!

 

Det här inlägget postades i Odling och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.