Föreningen Släktdata på Borås släktforskardag

Släktdatas ordförande Hasse Englund hjälper en intresserad släktforskare

Släktdatas ordförande Hasse Englund hjälper en intresserad släktforskare

Det kom en hel del intresserade släktforskare och besökte de olika utställarnas montrar. Förutom att föreningarna informerar om sin verksamhet säljer de böcker och cd-skivor. Antikvariat Tranan hade också en monter och där hittade jag en bok som jag inte kunde låta bli att köpa. Den heter ”Min barndoms Göta” och handlar om Götaområdet i Borås på 40-50-talet, där jag bodde och gick i skolan under några år. Jag har bara hunnit bläddra lite i den, men redan hittat bilder på kamrater från den tiden. Lite nostalgiskt!

Föredraget av journalisten Jan Chrispinsson kunde jag tyvärr inte gå på, eftersom jag var upptagen i Föreningen Släktdatas monter. Det kom en hel del intresserade besökare, som vi kunde visa våra fritt sökbara register för. En givande dag på flera sätt!

Det här inlägget postades i Aktiviteter, blogginlägg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.