Ny plats för jordgubbarna

IMG_0338Idag kändes det som en sommardag när jag åkte till odlingen. Hade planerat att flytta jordgubbsplantorna, så det var bara att sätta igång med det nya landet. Potatisen var upptagen för längesedan, så det hade förstås hunnit växa upp en del ogräs som måste bort. När jag var klar med grävandet såg jag att det tornat upp mörka moln på himlen. Beslöt då att vänta med omplanteringen av jordgubbsplantorna och tog i stället en snabbfika.

IMG_0325Det kom lite regnstänk, men jag hann skörda en del innan jag packade ihop och skyndade till spårvagnen. Precis när jag kommit på vagnen öppnade sig himlen och regnet vräkte ner, men hemma hos mig i väster hade det inte regnat en droppe så det var tydligen väldigt lokalt.

 

 

 

 

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling, Torpa-Odlarförening och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.