Tomat, squash, grönkål utplanterat

IMG_0255Tveksam om jag skulle åka till odlingen idag för det var dimmigt och regnigt, men sedan klarnade det upp så jag tog med mig några plantor från balkongen och åkte till Torpa. Fast när jag kom dit var det igenmulet och det kom lite regnstänk. Ibland kan det vara skillnad på vädret i västra och östra Göteborg.

IMG_0258Jag planterade mina tomater i krukor och satte plast med lufthål över, så att de skall vara något så när skyddade. Har läst att de inte gillar när det blåser och dessutom blir det väl lite varmare under plasten.

 

IMG_0257

Grönkålsplantorna fick petflaskor som skydd tills de kommer igång.

 

 

Över squashen blev det plast med lufthål.  IMG_0254

 

Hoppas nu den utlovade värmen kommer, så att det blir något att skörda så småningom!

 

 

 

 

Det här inlägget postades i blogginlägg, Odling och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.