Det var längesedan

Senaste inlägget här i bloggen gjorde jag i höstas. Nu när alla vanliga föreningsaktiviteter med mera är inställda finns det ju tid att skriva, så nu är det bara att sätta igång.

När våren kommer saknar jag planeringen för min odlingslott, som jag hade i många år. Men det var dags att sluta med den när det blev för tungt att gräva och sköta om odlingen. Eftersom jag har bloggat ganska mycket under mina odlingsår är det fint att kunna läsa och titta på foton från den tiden.

I huset där jag bor håller balkongerna på att byggas om. Håller tidsplanen skall det vara klart vecka 26. Balkongen blir mycket större och inglasad, så nu funderar jag på vad jag skall ha för växter där. Förutom blommande växter tänker jag även ha en del grönsaker samt örter.

Det har blivit ett långt uppehåll i min släktforskning, men det finns förstås mer att ta reda på om släkten, så nu är det dags att börja igen. Mitt släktforskarprogram MacFamilyTree hade jag inte använt på länge. Det var verkligen på tiden att uppgradera det, vilket nu är gjort. Dags att sätta igång med forskningen!

 

Det här inlägget postades i Balkongodling, blogginlägg, Släktforskning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Det var längesedan

  1. Ida Oyetuga skriver:

    Hej
    Jag är Ida Krantz (numera gift Oyetuga) en avlägsen släkting😊
    Tack för ett fint inlägg om de två starka kvinnorna i din släkt. Ida Krantz var om jag förstått det rätt min farfars farmor. Fantastiskt att få en liten inblick i hennes liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.